Zelfgemaakte noten kastje / sidetable, door Loes

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

L

L

NL

Makkelijk

1 minuut

Heb jij ook last van kabels die in zicht zijn, en zou je die willen wegwerken? Maak dan net zoals Loes van noten timmerpaneel een klein kastje. Het plaatmateriaal werd door ons precies op maat gezaagd, waardoor zij zelf een creatieve oplossing heeft gevonden, door een robuust noten kastje te maken. Nu zijn alle kabels netjes uit het zicht!

Omschrijving

Ik heb een kastje gemaakt om alle kabels weg te werken uit het zicht, met twee schapjes erboven, om wat leuke dingen op te zetten.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Omdat ik me 4,0 cm vermeten had, heb ik er houtjes van 4,0 cm onder gelijmd. Hierna heb ik de losse panelen aan elkaar gelijmd., tot een kastje dat ik tegen de muur kon zetten, om de kabels uit het zicht te hebben. Daar na heb ik de gaten geboord in de zijkanten van de planken om ze blind op te hangen, dat ziet mooier uit. Het resultaat is mooi geworden. Ik ben er Super trots op.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

  • Kastje 100,0 cm × 50 cm × 15,0 cm. (BxHxD)
  • Plankjes 100,0 cm × 25,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van L en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 589,76


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken