Zelfgemaakte kastenwand als afscheiding met multiplex en MDF, door Dies

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Dies

Dies

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Dies

Wij hebben een kastenwand gemaakt zodat ons huis er een gezellige studeerkamer bij heeft. Onze slaapkamer was al voorzien van extra schuifdeuren. Hierdoor was deze locatie erg geschikt voor een dergelijke kastenwand. Het bureau waaraan wel eens gewerkt wordt en in deze kamer onder het kleine raampje zal komen te staan heeft de zelfde hoogte als de derde plankenrij van de kast. De onderlinge afstand is tussen de planken in de kast is afgestemd op eventuele accessoires.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De wand bestaat uit vier kasten van multiplex. Deze zijn onderling met elkaar verbonden. De wand is ook bevestigd aan het plafond. Dit is gebeurd door op vijf punten een plug in het plafond te plaatsen. Iedere plank van de kast zit vast met zes schroeven. De achterkant van de kast is van MDF deze rijkt tot het plafond en aan de achterkant voorzien van een mooi behang. Het MDF is met dezelfde schroeven bevestigd.

Afmetingen van mijn DIY project

De breedte van de kast is 321,6 cm. De Diepte van de kast is 30,0 cm. De hoogte van de kast is 248,0 cm.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Dies en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 1.192,64


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken