Zelfgemaakt bureaublad speciaal voor game set-up, door Marc

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Marc

Marc

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Van de planken heb ik een bureau gemaakt met een aparte plank voor mijn monitor en speakers. De lange poten zijn verstelbaar van de IKEA. De kleine pootjes voor mijn 'monitorplank' komen van de praxis.

Ik denk er over na om mijn pc (let aub niet op de groene RGB, de cpu fan is waardeloos) ook een eigen plank te geven.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Bij ontvangst van de planken, heb ik deze meteen opgeschuurd. Daarna in een kleurloze olie gezet en 24u gewacht. De kleur was toen perfect en was bang dat het nog een tintje donkerder zou worden. Daarom besloten om het 1 keer te doen.

Aan de muur heb ik een plank geschroefd, waar mijn bureaublad op rust. De poten eronder gezet en het was perfect.

Achter mijn monitor en er direct onder heb ik 2 gaten geboord voor de kabels. Deze wil ik zo min mogelijk in het zicht hebben, maar met de hoeveelheid apparatuur blijft het een uitdaging (Tip, neem van de IKEA de kabelgoot).

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

De maten zijn: 130x85x81 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken