Zelf zwevende bureaubladen maken van eiken, het resultaat van familie Netsere

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Bureaubladen bevestigd aan vakkenkast MDF lakdraag. Bevestiging met L profiel aan de kast en wand. Vervolgens zwarte steigerbuis in het midden schuin tegen de wand ter versteviging.

Een eiken bureaublad monteren

De bureaubladen hebben we "zwevend" opgehangen.

Bureaublad 1

Dit eiken bureaublad is aan een zijde tegen de kast aan bevestigd en de andere zijde tegen de muur bevestigd. Om eventueel doorhangen te voorkomen hebben we gekozen om een steigerbuis in het midden te monteren. Deze buis is onder ongeveer 45 graden geplaatst aan het blad en aan de wand.

Bureaublad 2

Het tweede blad hebben we op dezelfde wijze gemonteerd met als enige verschil dat er aan de andere zijde geen wand zit. Daar hebben we voor een staander gekozen, deze is in verstek gezaagd (liggend gedeelte uiteraard ook) en staat haaks op het blad.

Afwerking

De twee bladen zijn afgewerkt met Polyvine kleurloze was (1 laag satin en 1 laag mat). Tevens gaten in blad gezaagd ten behoeve van de kabels.

De maten van het bureaublad

Bureau # 1: breedte: 255,0 cm, diepte 72,5cm, hoogte: 80,0 cm
Bureau #2: breedte: 169,0 cm, diepte 60,0 cm, hoogte: 80,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken