Werkkamer met twee werkplekken en praktische opbergruimte, door Femke

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Bob

Bob

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Femke

Onze werkkamer had twee losse bureaus en te weinig opbergruimte. We wilden graag meer samenhang en rust creëren door één lang bureau te maken, met daaronder kastruimte. Ook zochten we naar een handige plek voor de printer. Die hebben we weggewerkt in één van de kastjes, met uitrolplateau.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Het bureaublad bestaat uit twee losse bladen van dezelfde afmeting (30 mm multiplex). Zo konden we voor ons allebei het blad op precies de juiste hoogte maken. Halverwege verspringt het doorlopende blad dus, maar dit geeft het ook wel iets speels. De kastjes waar het blad op steunt, bieden veel opbergruimte. Ze zijn gemaakt van 18 mm multiplex. Voor de lades maakten we gebruik van bestaande lades. Handig, want die hoefden we alleen een nieuw frontje te geven! De printer is te gebruiken door de voorzijde van de uitschuifbak (op wieltjes) neer te klappen. Zo staat de printer niet in het zicht maar is hij toch bij de hand. Aan de rechterzijde steunt het bureaublad op een balk die we aan de muur monteerden.

Afmetingen van mijn DIY project

4250 x 800 mm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Bob en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 1.189,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken