Werkhoek voor een studentenkamer van eiken houten panelen, door Maurice

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Maurice

Maurice

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een comfortabele werk- en eettafel voor mijn zoon op zijn studentenkamer met daarbij een hoger blad voor oven, koffiezetapparaat. Duurzaam afgewerkt met een kleurolie. De tafel en het blad is later in een andere situatie met eventueel een andere kleurwens makkelijk opnieuw af te werken.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Bladen voorbewerkt voor de afwerking met een monocoat kleurolie door randen nog extra goed te schuren en het oppervlak licht na te schuren met korrel 240. Een aantal krassen in het hout zijn door "wellen" weggewerkt. Na het rondom in olie afwerken de metalen tafelpoten onder het blad geschroefd.

Het hogere blad op aluminium hoeklijnen 20x 20 aan de muur bevestigd en op de vrije hoek een poot geplaatst. In het hoge blad is met een gatenzaag een kabeldoorvoer gerealiseerd. Op de werktafel is een cablecubby van Bachman geplaatst.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

2200 x 900 en 1650 x 550 mm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken