Hoofdbord voor bed, door Niek

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Niek

Niek

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een hoofdbord van MDF achter voor achter een boxspring bed met uitsparingen voor stekkerdozen en met kabel doorvoeren om de kabels netjes weg te werken.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Als eerste stap heb ik de beide zijplanken en de boven plank aan de voorkant vastgezet door middel van houten blokjes en schroeven. De voorkant en bovenkant zijn in verstek gezaagd zodat ze netjes op elkaar aansluiten. Vervolgens heb ik de uitsparingen voor de stekkerdozen en gaten voor de kabel doorvoeren gezaagd. Kleine kieren heb ik opgevuld met plamuur, vervolgens heb ik het geheel licht opgeschuurd en de grondverf laag over geschilderd met twee lagen lak verf.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

220,0 cm breed
20,0 cm diep
125,0 cm hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Niek en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 157,48


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken