Verzamelkastje voor souvenirs in MDF Lakdraagfolie, door Michel

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Michel

Michel

BE

Makkelijk

2 minuten

In dit DIY project laat Michel zien hoe hij zelf aan de slag ging met het maken van een kastje voor de souvenirs. Omdat het kastje tussen twee ramen komt te staan, is het super handig dat hij het kastje helemaal op maat kan maken. Met het zaagwerk dat wij al voor hem hebben gedaan, was dit een super leuke klus om te doen. Lees hieronder meer over de ervaring en aanpak van Michel.

Omschrijving van Michel

Verzamelkastje voor souvenirs zoals vingerhoedjes uit verschillende landen, die door ons werden aangekocht op de reizen die we maakten (Amerika, Japan, Thailand en vele andere Europese landen) en kleine aandenkens aan verschillende gelegenheden. Het kastje werd op maat gemaakt om tussen de 2 ramen te kunnen monteren Kastje werd gemaakt uit MDF van 9 mm die reeds een voorbehandeling had, om het daarna in de gewenste kleur te kunnen verven. Wij opteren om het voorlopig niet te verven, omdat wij het wit en het beige een goede combinatie vinden.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Bestaande uit:

  • kopstuk en onderstuk 2 stuks 41,5 cm x 7,0 cm
  • zijkanten 2 stuks 135,0 cm x 7,0 cm
  • legplanken 19 stuks 39,7 cm x 6,0 cm
  • achterwand 1 stuk 136,8 cm x 41,5 cm

Kopstuk en onderstuk werden aan de zijwanden gevezen 1 legplank werd in de midden ook gevezen om de stevigheid te hebben van de zijwanden. De overige legplanken liggen op steunen die op verschillende afstanden kunnen worden geplaatst om zo de afstanden tussen de legplanken eventueel te kunnen wijzigen

Afmetingen van mijn DIY project

135,0 cm x 41,5 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Michel en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 39,72


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken