Vervangende planken, van Ingo

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Ingo

Ingo

DE

Heel makkelijk

1 minuut

De standaard geleverde hardboardvloeren begonnen na enige tijd zwaar te buigen onder de belasting van een plank. Glazen, flessen etc. stonden niet meer verticaal. Er bestond gevaar voor schade. Daarom werd er gezocht naar alternatieven.

Ik kwam Tosize tegen tijdens mijn online onderzoek. Het aangeboden hout, het op de millimeter nauwkeurig zagen en de kosten klopten. De levering vond plaats in 2 handige pakketten en werd zeer goed verpakt afgeleverd. Het materiaal arriveerde op de beloofde leverdatum, precies op de dag. De panelen vertoonden absoluut geen schade. De planken passen perfect in de plank. Na het vervangen en plaatsen van de nieuwe planken werden de glazen en materialen weer opgeborgen. De vloeren zijn ruim 3 weken in gebruik en vertonen vrijwel geen doorbuiging.

1377 x 587 mm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ingo en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 240,24


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken