Verrijdbare MDF Lego / speel platen, door Peter

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Peter

Peter

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Het speelgoed van de kinderen netjes opbergen zonder dat ze het moeten afbreken? Met deze superpraktische MDF-panelen kan het! Door wieltjes onder de panelen te schroeven zijn ze verrijdbaar en is het wel heel gemakkelijk opruimen! 

Verrijdbare MDF Lego / speel platen, door Peter

Verrijdbare MDF Lego / speel platen om lekker op te bouwen en het aan het einde van de dag netjes op te ruimen door ze weg te rijden onder het bed.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst door OPMAATZAGEN.nl, 4 platen in zwart/grijs MDF van 18 mm dik in verschillende formaten laten zagen. Online wieltjes besteld met diameter van 40 mm. Deze vervolgens eenvoudig onder de platen geschroefd met schroefjes van 15 mm lang. We hebben de platen niet hoeven te schilderen omdat ze al in de basis een mooie kleur hadden en voor het beoogde gebruik netjes aflakken niet echt nodig is. Maar wellicht doen we dat nog op een later moment alsnog. Wat we wellicht nog in de toekomst gaan doen is met magneten de platen met elkaar verbinden om van een aantal kleinere platen één grote speelplaat te maken.

Afmetingen van mijn DIY project

  1. 90,0 cm x 65,0 cm  (2x) 18 mm dik
  2. 75,0 cm x 65,0 cm (2x) 18 mm dik

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Peter en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 199,16


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken