Thuiswinkel Waarborg

TV-meubel rond open haard, door René

TV-meubel rond open haard, door René
TV-meubel rond open haard, door René
TV-meubel rond open haard, door René
TV-meubel rond open haard, door René

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

2 minuten

Bovengemiddeld

Omschrijving

Rond de open haard wilde we een TV-meubel voor het opbergen van spullen en de mogelijkheid om hierop de TV te plaatsen. Uitvoering in MDF met een massief eiken houten blad.

Hoe heb je jouw TV-meubel gemaakt?

Met Google Sketchup heb ik eerst een 3D-tekening gemaakt. Vervolgens een eikenhoutenblad op maat laten zagen en de kast eronder op maat laten zagen door OPMAATZAGEN.nl. Gebruikt materiaal is 18 millimeter dik MDF Blank. Het binnenwerk van de kast is vervolgens door mijzelf geverfd en de buitenkant van de kast heb ik laten spuiten. Scharnieren en veren gekocht via internet.

Vervolgens alles gemonteerd. Eindresultaat is wat ik had gehoopt. Perfect!

Ideaal van OPMAATZAGEN.nl is dat je exact de maten van de verschillende platen kunt opgeven en ook de afwerking (rondom rond frezen) kan je aangeven.

Wat zijn de afmetingen van jouw TV-meubel?

  • Breedte 300,0 centimeter
  • Diepte 65,0 centimeter
  • Hoogte 36,0 centimeter

Mijn ervaring

Ben zeer tevreden. Kreeg eerst proefmosters op verzoek toegezonden om de juiste radius te bepalen van de afronding van de platen.
Daarna was het kinderlijk eenvoudig om via de site de verschillende platen te bestellen. Ideaal ook dat je de behandeling van iedere plaat apart kunt aangeven. De tekststickers op de platen waren ideaal om zo alles uit elkaar te houden. Het was snel en perfect gerealiseerd. Ik heb zelf de bestelling opgehaald. Netjes ingepakt.

Bij een volgende klus weet ik jullie weer te vinden!

Wat anderen met MDF maakten

Geen resultaten gevonden