Een koof op maat maken van multiplex, Jan deed het zo!

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

J.G.

J.G.

NL

Gemiddeld

1 minuut

Doe-het-zelf koven

Een koof voor een waterontharder en een koof voor de vloerverwarming ventielen. Beide koven zijn afgedekt met voorblad, zijblad en bovenblad en bevestigd aan muur.

Hoe heb je je project gerealiseerd?

Eerst heb ik de afmetingen opgemeten en een schets gemaakt van de koven. De koven worden geschilderd, dus is er gekozen voor multiplex populier 15 mm. Daarna op de website de afmetingen ingevuld zoals gevraagd en 2 projecten aangemaakt voor het maken van een koof voor waterontharder en vloerverwarming ventielen.

Tip: het populieren plaatwerk is nog wel enigszins ruw, hierdoor heeft het wel een laag grondverf nodig voor een gladde afwerking. Daarnaast moet de rand van multiplex geplamuurd worden i.v.m. de zichtbare lagen.

Een koof op maat

57,0 x 32,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van J.G. en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 266,63


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken