Treintafel voor modeltreinen hobby, door Rob

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Rob.

Rob.

NL

Heel makkelijk

1 minuut

De oude garage is opgeknapt en gereed gemaakt als extra hobbyruimte. Een extra ruimte voor onze treintafel voor modeltreinen; plezier voor de hele familie. Als finishing touch is er een nieuwe (tafel)hoek gerealiseerd van Multiplex Interieur Populier. De heer des huizes heeft namelijk op 82 jarige leeftijd het idee opgepakt om zijn oude trein hobby weer nieuw leven in te blazen. De schuur is omgebouwd tot prachtige ruimte voor het realiseren van een nieuwe treintafel voor zijn modeltreinen. De basis is door mij, Rob, gerealiseerd met het geleverde maatwerk plaatmateriaal van OPMAATZAGEN. De bouw van de nieuwe trein baan is inmiddels begonnen!

Ervaring
Fijn te zien dat met zo'n snelle actie de kwaliteit van leven van een oudere man weer zo eenvoudig op een goed niveau kan worden gebracht.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Rob. en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 339,48


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken