Thuis kantoor op maat! Door Pieter

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Pieter

Pieter

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Voor de verbouwing van ons thuiskantoor een nieuw bureau in L-vorm gemaakt, waardoor 2 mensen tegelijk thuis kunnen werken. Tevens van muur tot muur 2 'blind' hangende boekenplanken gemaakt.

Groot L-bureau én zwevende wandplanken

Gekozen voor de IKEA Alex kasten, als onderstel van de planken. Deze zijn stevig, hebben mooie diepte en hoogte, en daardoor zeer geschikt als onderstel voor een bureau. Bij OPMAATZAGEN.nl gekozen voor grenenhout 28mm als bureaublad vanwege de stevigheid en 40mm vurenhout voor de boekenplanken aan de muur vanwege de lichtheid. De bureaubladen voorzien van stroompunten voor zowel 220 aansluitingen als USB aansluitingen. Zowel de muren, plafond, bureaubladen en boekenplanken geschilderd in de kleur 'bleek roze' van Karwei. De planken opgehangen met onzichtbare plankendragers.

De afmetingen van het materiaal

Lange zijde van bureau is 288,0 cm. Korte zijde van bureau 219,0 cm. Diepte van bureau lange zijde is 69,0 cm, diepte bureau korte zijde is 74,0 cm. Boekenplanken beide 219,0 cm breed en 25,0 cm diep.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Pieter en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 655,65


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken