Tafelblad op maat van multiplex voor een kinderbureau, door Thom

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Thom

Thom

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Een tafelblad op maat maken? Thom heeft een tafelblad op maat gemaakt van populieren multiplex. Hiermee heeft hij een bureau voor kinderen een nieuw uiterlijk gegeven. Lees hier meer!

Het tafelblad van Thom

Thom heeft van Multiplex Interieur Populier een nieuw tafelblad gemaakt voor het bureau van zijn zoontje. De poten en de kastjes had hij al en met het op maat gezaagde multiplex heeft hij er een geheel nieuw bureau van gemaakt. Dit heeft hij gedaan door twee stukken multiplex op maat te laten zagen, een brede plaat voor het bureaublad en een dunne plank voor de achterrand. Omdat Thom de andere onderdelen al had, was dit alles wat hij nog nodig had. Zo simpel kan het maken van een nieuw bureau al zijn! Wil je ook een nieuw tafelblad op maat van multiplex maken? Bestel dan jouw bureaublad op maat bij OPMAATZAGEN.nl!

Bekijk ons assortiment plaatmateriaal

Multiplex Interieur Populier

Multiplex Interieur Populier is een lichte variant van multiplex, zowel in kleur als in gewicht. Dit materiaal wordt gemaakt door meerdere dunne laagjes hout (houtfineer) kruislings te verlijmen tot een plaat. Hierdoor is het materiaal erg sterk, sterker dan massief hout en trekt het aanzienlijk minder krom. Het populierenhout wat bij deze variant van multiplex is gebruikt geeft de plaat een rustig en warm uiterlijk. Het hout heeft namelijk haast geen noesten en de vlammen steken zacht af tegen de rest van het materiaal.

Bekijk Multiplex Interieur Populier in de webshop

Afmetingen van mijn DIY project

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Thom en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 187,73


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken