Sterke lade in vouwwagen zelf maken, door Rikkert

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Rikkert

Rikkert

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Rikkert

Ik heb een grote lade gemaakt in onze vouwwagen. Onze vouwwagen bestaat uit een grote bak, met daar bovenop het bed en de uitklapbare tent. Om het bepakken van de bak eenvoudiger te maken had ik de wens een grote lade te maken van betonplex antislip met afgeronde hoeken aan de bovenzijde. Omdat ik niet beschik over al het gereedschap om alles zelf op maat te zagen en af te ronden, heb ik het hout op maat besteld.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb eerst een en ander uitgewerkt op papier; dit betekende veel meten en schetsen. Nadat ik alles had uitgewerkt heb ik ladegeleiders besteld en gemonteerd. Vervolgens heb ik nogmaals de maten voor de lade gemeten, om er zeker van te zijn dat, dat wat ik bedacht had, ik ook daadwerkelijk zo kon maken. Na de laatste aanpassingen heb ik het hout op maat besteld en heb ik vervolgens de lade als een soort bouwpakket in elkaar gezet. Als laatste heb ik de lade aan de geleiders gemonteerd.

Afmetingen van mijn DIY project

1625x763x350 mm (lxbxh)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken