Thuiswinkel Waarborg

Speelhuisje op maat van MDF, door Daisy

Speelhuisje op maat van MDF, door Daisy
Speelhuisje op maat van MDF, door Daisy
Speelhuisje op maat van MDF, door Daisy
Speelhuisje op maat van MDF, door Daisy

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Hoe leuk is het om voor je kinderen een speelhuisje te maken met planken waardoor ze hun speelgoed er op uit kunnen stallen? Daisy kwam dit leuke speelhuisje tegen op OPMAATZAGEN.nl, waarop zij besloot dit ook te bestellen voor haar kinderen. Het speelhuisje is gemaakt van MDF gerond plaatmateriaal, wat wij voor haar hebben gezaagd. Dat is écht handig!

Omschrijving van Daisy

Een megaleuk speelhuisje via de site OPMAATZAGEN.nl  gevonden. Ik kon het niet laten om zelf ook dit huisje te bestellen. Paste precies in een hoekje van onze woonkamer.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Een speelhuisje met een bureau, plankje om speelgoed op uit te stallen. Het huisje is gemaakt met 18 mm gegrond MDF. De panelen op maat zijn eenvoudig aan elkaar te maken. We begonnen met het bevestigen van de zij- en achterpanelen. Vervolgens hebben we het bureau op een hoogte van 45,0 cm tussen de zijpanelen geschroefd. De maat is naar eigen wens te bepalen. Als laatste hebben we de dakpanelen aan elkaar bevestigd en op het onderstel gemonteerd. Omdat het ene paneel langer is dan het andere, kun je ze in een hoek van 90gr aan elkaar schroeven. De uiteinden zijn verstek gezaagd, zodat ze op de zijpanelen te schroeven zijn (er steekt een klein hoekje uit). Je kunt de schroeven recht op de zijpanelen bevestigen. Je kunt de gaten dicht smeren, maar wij hebben er overheen geverfd.

Afmetingen van mijn DIY project

100,0 cm breed, 130,0 cm hoog, 40,0 cm diep

Mijn kluservaring

Mocht ik in de toekomst nog een project hebben in huis, dan kijk ik zeker weer bij opmaatzagen.nl of er nog inspiratie te halen valt. Beter goed gejat dan slecht bedacht :)

Geen resultaten gevonden