Schuur isoleren en opbergruimte creëren, door Jelle

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jelle

Jelle

NL

Makkelijk

2 minuten

Op deze pagina deelt Jelle zijn ervaring met het isoleren van zijn schuur en het creëren van opbergruimte. Hij geeft handige stappen en tips om deze praktische klus uit te voeren. Met zijn DIY-aanpak heeft Jelle een geïsoleerde en georganiseerde ruimte gemaakt, perfect voor allerlei opslagbehoeften. Volg zijn stappen en isoleer je eigen schuur en creëer handige opbergruimte.

Omschrijving van Jelle

In onze schuur heb ik achterin drie planken gemaakt en de zijwanden geïsoleerd en afgedekt met hardboard met gaatjes zodat er gereedschap opgehangen kan worden.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerste heb ik de schuur goed opgemeten en de planken op maat laten zagen zodat die er goed in zouden passen. Hier moest nog wel een klein hoekje uit voor de paal, dat heb ik zelf gedaan. Vervolgens heb ik aan de al bestaande palen op gelijke hoogte ijzeren dragers bevestigd waar ik de balken op vastgemaakt heb. Hierop kwamen de planken, die balken moeten ervoor zorgen dat de boel niet teveel doorzakt. Al met al is het een stevige constructie geworden en het ziet er best mooi uit vind ik. Tussen de bestaande balken van de schuur heb ik glaswol gestopt, wat je vrij eenvoudig op de juiste maat kan snijden met een mes. Ter afdekking heb ik hardboard met gaatjes gebruikt. Deze waren iets ingekort zodat er twee precies in pasten qua hoogte. Hier ga ik nog een lat op bevestigen om de wat zwaardere dingen op te hangen, maar lichten zaken kunnen rechtstreeks hieraan opgehangen worden. Zie op de fotos ook het eindresultaat

Afmetingen van mijn DIY project

De planken zijn 190,0 cm breed en 39,0 cm diep. De zijwanden zijn 239,0 cm.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jelle en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 211,38


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken