Thuiswinkel Waarborg

Schuur bekleed met OSB, door Manolito

Schuur bekleed met OSB, door Manolito
Schuur bekleed met OSB, door Manolito
Schuur bekleed met OSB, door Manolito
Schuur bekleed met OSB, door Manolito

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

2 minuten

Makkelijk

Omschrijving

De binnenkant van de schuur bekleed met OSB platen van 9 mm. We hebben lang getwijfeld waarmee de schuur afgewerkt moest worden en uiteindelijk gekozen voor OSB.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Na het plaatsen van het tuinhuisje door een bedrijf was ik zelf aan de beurt om de binnenkant netjes af te werken, gezien de stroomkabels er allemaal zichtbaar lagen.
Gezien het in een schuurtje is waar het eventueel vochtig zou kunnen zijn heb ik voor deze platen gekozen gezien die tegen vocht kunnen.

Eerst alles opgemeten om bij de bouwmarkt te laten zagen. Net voordat ik naar de bouwmarkt wilde vertrekken, kwam ik OPMAATZAGEN.nl tegen. De reviews waren zo positief dat ik de gok heb gewaagd. De bestelling plaatsen was heel makkelijk en daarna werd het keurig netjes thuis bezorgd.

Een zeer vriendelijke chauffeur kwam het bezorgen. Het was keurig netjes ingepakt en je kon zien dat dit met liefde gedaan is.
Netjes samen op de klusplek gelegd en daarna kon ik direct aan het werk. Alles was keurig op maat gezaagd en ik was zo klaar met monteren.

Ik ben nog steeds helemaal blij met het resultaat en de wijze waarop het gegaan is. Heel erg bedankt voor het keurig op maat zagen van de platen. Ik bestel zeker nog eens als ik iets nodig heb.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

De platen heb ik allemaal op een lengte van 230,0 cm laten zagen met diverse breedte maten. Tot op de millimeter perfect gezaagd!

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Dit maakt je klus gewoon zo veel makkelijker, laat je verrassen door het resultaat. Gewoon perfect!

Wat anderen met OSB maakten

Geen resultaten gevonden