Antraciet plantenbakken voor een groen kantoor, door Susan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Susan

Susan

NL

Gemiddeld

2 minuten

Inspiratie voor een groener kantoor met DIY plantenbakken

Ben je op zoek naar inspiratie om jouw kantoorruimte een natuurlijke upgrade te geven? Ontdek hoe Susan met antraciet plantenbakken het kantoor heeft omgetoverd tot een groene oase. Dit DIY project laat zien dat een stijlvolle werkomgeving en duurzaamheid hand in hand gaan.

De opbouw van het project

Susan heeft met zorg en aandacht een eigentijds project weten te realiseren. Het project startte met het op maat laten zagen van MDF Blank panelen door OPMAATZAGEN.nl. De panelen zijn deskundig verwerkt tot strakke, antraciete plantenbakken die perfect passen bij het interieur van een modern kantoor. Met een rustgevende uitstraling en de veelzijdigheid van het materiaal, hebben deze plantenbakken elk een uniek karakter.

De stijl van het kantoor

De plantenbakken staan in het kantoor en dragen bij aan een natuurlijke scheiding tussen werkplekken. De antraciet kleur vormt een prachtig contrast met het levendige groen en het houten meubilair. De moderne stijl van het kantoor wordt benadrukt door de industriële elementen, zoals zichtbaar leidingwerk en strakke verlichting, en de plantenbakken sluiten hier naadloos op aan.

Voordelen van zelf maken

DIY projecten zoals deze antraciete plantenbakken, bieden vele voordelen. De vrijheid in maatvoering zorgt ervoor dat de bakken exact aansluiten op de beschikbare ruimte in het kantoor. Door zelf het materiaal te kiezen, kunnen de kosten laag gehouden worden, terwijl er geen concessies worden gedaan aan kwaliteit en stijl.

Voltooiing en stijlopties

Het project van Susan is volledig afgerond met een oog voor detail en stijl. De antraciete plantenbakken ademen een minimalistische en eigentijdse sfeer uit. Dit resultaat toont aan dat zelf doen niet alleen voldoening geeft, maar ook resulteert in een gepersonaliseerde werkomgeving.

MDF Blank 18 mm voordelen

De gekozen houtsoort, MDF Blank 18 mm, is ideaal voor dit type projecten. Het is een glad en uniform materiaal dat makkelijk te bewerken en te schilderen is. Hierdoor kon Susan de plantenbakken van een strakke antracietkleurige afwerklaag voorzien die bijdraagt aan de moderne uitstraling.

MDF Blank 38 mm voordelen

De dikkere MDF Blank 38 mm panelen bieden robuustheid en stabiliteit aan de plantenbakken. Dit draagt bij aan de duurzaamheid en zorgt ervoor dat de bakken goed tot hun recht komen in de dynamische kantooromgeving.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Susan en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 335,27


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken