Opbergkastje van berken multiplex in WC-ruimte

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Kathleen

Kathleen

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een handig opbergkastje uit berken multiplex afgewerkt met matte lak. We hebben dit gemaakt om in de WC-ruimte WC-papier en kuisproducten uit het zicht te bewaren en ook om een vak voor tijdschriften te hebben.

Hoe ben je te werk gegaan?

Uit berken multiplex maakten we een opbergkastje in de WC-ruimte, met een vak om tijdschriften te bewaren. Het deurtje valt in de kast en sluit met een tip-on sluiting zonder greep. Omdat er rechts in de achterwand een technische koker loopt, plaatsten we het kastje naar links en creëerden we een grafisch lijnenspel met de wandpanelen. Het kastje werd met een matte vernis afgewerkt. De achterwand wacht nog op een laagje verf, maar we vinden het resultaat zo al geslaagd.

Wat zijn de afmetingen?

De afmetingen zijn 119,0 x 72,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Kathleen en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 753,37


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken