Op maat gemaakte raamluiken voor dakkapel, door Jos

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jos

Jos

NL

Gemiddeld

1 minuut

Voor op zolder in de dakkapel heeft Jos raamluiken zelf gemaakt. Voor deze raamluiken heeft hij gebruik gemaakt van op maat gezaagd multiplex gegrond. De luiken voor het raam heeft hij voorzien van groeven en uiteindelijk wit geschiliderd. 

Omschrijving van Jos

We hebben raamluiken gemaakt voor in de dakkapel. Met behulp van scharnieren en schuifluiken voor in een draaikiepraam met rails en wielen. Uiteindelijk hebben we de raamluiken wit geschilderd.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hebben raamluiken gemaakt voor in de dakkapel. Met behulp van scharnieren en schuifluiken voor in een draaikiepraam met rails en wielen. Uiteindelijk hebben we de raamluiken wit geschilderd.De platen waren al super goed op maat gezaagd. We hebben de luiken voorzien van groeven door middel van een freesmachine en toen aan elkaar vastgemaakt met scharnieren. De dakkapel voorzien van balken aan de zijkant waarop de luiken zijn gemonteerd om een goede rechthoek te verkrijgen. En daarna hebben we de luiken van knopjes voorzien en geschilderd. We hebben alles zonder werktekening gemaakt en aangepast naar behoefte

Afmetingen van mijn DIY project

109,0 x 153,0 cm 
226,0 x 153,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jos en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 506,72


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken