Op maat gemaakte klamboes met hoepel, van Philippe

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Philippe

Philippe

FR

Makkelijk

1 minuut

Op deze pagina deelt Philippe zijn ervaring met het vervaardigen van op maat gemaakte klamboes met hoepels. Het geeft praktische stappen en tips voor dit project. Dankzij zijn doe-het-zelf-aanpak heeft Philippe gepersonaliseerde klamboes gecreëerd die bescherming bieden tegen insecten terwijl je toch van het buitenleven kunt genieten. Volg zijn advies en creëer uw eigen op maat gemaakte klamboes met hoepel.

Beschrijving van Philippe

Ik besloot klamboes te bouwen die ik in elk raam kon plaatsen om ons te beschermen. Ik ben eerst met de kleinste begonnen en zal later met de grotere beginnen.

Hoe ik dit project heb afgerond

Hier, in Zuid-Frankrijk, worden we al jaren overspoeld door muggen uit diverse families en dit neemt helaas steeds meer toe. Ik bestelde mijn 15 mm maritiem behandeld multiplex bij OPMAATZAGEN.nl in de juiste maat, maakte de laatste sneden (afronding bovenaan en centrale openingen) en installeerde vervolgens een klamboe van aluminium en plastic. Hier is het eindresultaat van de klamboes voor 5 ramen, die ik nog moet schilderen.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

In totaal ongeveer 70,0 x 60,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Philippe en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 127,21


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken