Nieuw eiken bureaublad op maat gemaakt, door Danny

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Danny

Danny

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Ik heb mijn oude bureaublad vervangen met een nieuw bureaublad van Eiken. Het onderstel van mijn "oude bureau" heb ik gemonteerd aan het nieuwe blad.

Een eiken bureaublad monteren

Allereerst heb ik opgemeten welk formaat ik wilde bestellen. Nadat ik het blad ontvangen heb, heb ik als eerst het oude blad van het onderstel af gehaald. Daar het een bureau van een bekend Zweeds merk is was de bevestiging wel een dingetje. Maar dat heb ik uiteindelijk opgelost door haken te gebruiken waardoor het bureaublad muurvast zit.

Los daarvan heb ik het nieuwe blad eerst geschuurd, ingesmeerd met lak, nogmaals geschuurd en weer ingesmeerd en dat uiteindelijk nog 1 keer. Het blad is nu mooi beschermd tegen viezigheid en ziet er hartstikke netjes uit.

Bureaublad van eiken op maat bestellen

180,0 x 80,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken