IKEA PLATSA kastenwand pimpen met op maat gezaagd plaatmateriaal, door Karin

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

karin

karin

NL

Makkelijk

1 minuut

Kasten van IKEA uit de Platsa serie lenen zich er uitstekend voor om te hacken. In dit DIY project laat Karin zien dat je perfect zelf een prachtige jongenskamer kunt maken met de nodige creativiteit (en de basis van IKEA en gezaagde panelen op maat). 

Omschrijving van Karin

Voor mijn zoontje heb ik een kastenwand gemaakt. Met vier functies: een zitje, boekenkast, opbergruimte voor speelgoed en kledingkast. De witte delen zijn platsa onderdelen van Ikea.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb als basis de platsa serie van IKEA gebruikt. Deze kasten heb ik eerst in elkaar gezet en aan elkaar bevestigd. Het gedeelte rechtsboven heb ik aan de wand bevestigd. Daarna heb ik de boekenkast zelf gemaakt en geverfd. Ook de plank op het zitje heb ik op maat laten zagen en geverfd. Het zitje is 1,60 meter breed, ruim genoeg dus om lekker in te zitten. Tot slot heb ik het meubel afgemaakt met kastverlichting die ik nog had.

Afmetingen van mijn DIY project

320,0 cm breed en 220,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van karin en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 357,42


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken