IKEA hack: Kinderbureau op maat met multiplex houten panelen, door Frank

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Frank

Frank

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Frank heeft een basis van een IKEA meubel omgebouwd tot een leuk en hip meubel. Het is op deze manier een stevig meubel en heel gemakkelijk in elkaar te zetten.

Kinderbureau, door Frank

Voor ons zoontje een strak en natuurlijk ogende bureau gemaakt van verstek gezaagd berken MDF 27mm. Daarna in de interieurbeits gezet zodat hij er lang mee / aan kan spelen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Hout besteld en bij bestelling verstek laten zagen. Hoekprofielen onder het bureau gedeelte voor stevigheid en zodat er aan de buitenzijden geen schroefgaten te zien zijn. De basis is het IKEA Smastad bureau. Geheel in de blanke interieurbeits gezet. Het monteren van het bureau samen met mijn vader gedaan. Eerst eens goed nadenken hoe in elkaar te zetten. Liggende plank heeft een lichte kromming, daarom een afdeklatje toegepast. Een mooi project waar ons zoontje veel plezier van zal hebben.

Afmetingen van mijn DIY project

155,0 x 52,0 x 52,0 cm.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Frank en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

2 items in totaal

€ 417,20


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken