Groot industrieel bureau van Pools grenen multiplex, door Yolanda

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Yolanda

Yolanda

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

In tijden van quarantaine was er ineens behoefte aan een echt thuiskantoor. Ik wilde geen saai Ikea bureau dus heb even gezocht naar een handige manier om van Pools Grenen multiplex een mooi tafelblad te maken. Bij OPMAATZAGEN.nl kon dit echt perfect! Alle zaagmogelijkheden en verschillende houtsoorten zorgden ervoor dat ik alleen nog maar een beetje hoefde te schuren en te lakken. Met losse schragen eronder zodat ik de tafel ook gemakkelijk kan opbergen als ik de kamer weer voor iets anders wil gebruiken. Echt top!

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Ik wilde specifiek Pools grenen omdat dit de gladste houtnerf heeft. Het maken was net zo simpel als het hout bestellen.

Met de hand heel zachtjes opschuren met heel grof schuurpapier (let op, niet te hard want dan gaat het splinteren) en daarna 2 lagen hele matte kleurloze houtlak. Ik wilde m zo mat mogelijk houden. Voor en achterkant twee keer dus. Voor de poten heb ik gekozen voor simpele Ikea schragen omdat ik niet wilde schroeven.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

160,0 x 80,0 en hoekradius 3,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Yolanda en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 178,28


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken