Ei-vorming bureau van MDF, door Pauline

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Pauline

Pauline

BE

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Pauline

Ik maakte een ei-vormig bureau. Ik bestelde een mdf-plaat bij OPMAATZAGEN.nl in ei-vorm (100,0 cm x 200,0 cm, 25mm dik, afronding 6 mm), die mooi past in de boogvorm van mijn raam van mijn home office. Daarom was het belangrijk om met maatwerk te werken. In de handel vond ik niet echt iets gepast of het was heel duur. Ik wilde eerst iets volledig op maat, maar zag op de website de ei-vorm en vond dit mooi passen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik lakte de plaat wit (algemene grondverf (primer), licht opschuren en 3 lagen lak). Ik bevestigde de plaat vervolgens aan de IKEA bekant poot. Zo kan ik het bureau ook gebruiken als standing desk (bekant poot heeft elektrische bediening om de hoogte te verstellen). Dit vraagt wel wat boor-werk, maar is niet zo moeilijk. Voor de rest volg je gewoon de IKEA handleiding. Los van het drogen van de verf, duurde dit project slechts 2-3 uur.

Afmetingen van mijn DIY project

200,0 x 100,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Pauline en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 119,08


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken