Eettafel bank met aansluitend kinder bureautje, door Paula

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Paula

Paula

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een bank voor bij de eettafel met een extra stukje waar ons zoontje lekker kan knutselen en kleuren. Eventueel kunnen we dit nog uitbreiden met een speelgoedkist (op wieltjes) zodat hij ook functioneert als opbergmeubel.

De kussens zijn om maat gemaakt bij nofruit, met dezelfde stof als onze eetkamer stoelen.

Maak je eigen eetkamerbank

Ik heb een tekening van mijn idee via de website geüpload (hiervoor het standaard formulier van de website gebruikt en middels contact met opmaatzagen.nl tot een uiteindelijk ontwerp gekomen. Het bankje werd in 7 onderdelen geleverd welke heb ik zelf in de grondverf gezet en afgelakt met RAL 9010. Hij was eenvoudig te monteren door dat de onderdelen allemaal op nummer worden geleverd. Tevens worden de benodigdheden om alles te monteren bij geleverd evenals het juiste boortje.

Eetkamerbank op maat

Lengte 345,0 cm

Diepte 55,0/49,0 cm

Hoogte 43,0 cm

Alle maten zijn exclusief kussens

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken