Een op maat gemaakt MDF-bureau voor een tienerkamer, door Philippe

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

philippe

philippe

FR

Gemiddeld

1 minuut

In dit doe-het-zelf-project laat Philippe zien hoe je zelf een leuk en functioneel tienerbureau maakt. Door online gezaagd MDF te bestellen, kunt u direct van start met uw project.

Beschrijving van Philippe

Op maat gemaakt bureau in een tienerkamer, voorzien van twee lades (aangekochte mechanieken) en een luikje voor kabels.Dit bureau wordt op kikkers aan de muur bevestigd.

Hoe ik dit project heb afgerond

Boor de bevestigingsgaten voor volgens het plan voor het monteren van de onderdelen en het bevestigen van het lademechanisme. Boor de gaten voor de doorvoer van de kabels (24x10) (boren en decoupeerzaag. Monteer, net als bij een Meccano, de verschillende onderdelen met 4x40 schroeven en hout lijm. Gebruik verbindingsklemmen. Schroef het lademechanisme vast en schroef vervolgens de fronten aan de laden. Vervolgens heb ik het meubilair aan de muren (3 zijden) bevestigd op schoenplaten geïnstalleerd met schroeven van 6x60 en pluggen van 8. Steenblauwe verf

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

120,0 cm x 60,0 cm x 13,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van philippe en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 78,37


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken