Een kinderspeeltafel zelf op maat gemaakt van Fins vuren, door Ans

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Ans

Ans

NL

Makkelijk

2 minuten

In dit DIY project laat Ans zien hoe zelf een kinderspeeltafel op maat heeft gemaakt. In plaats van online een standaard model te kopen ging ze zelf aan de slag met online besteld Fins vuren op maat gezaagd. Het resultaat is een prachtige speeltafel waar nog jaren aan gespeeld kan worden.

Omschrijving van Ans

Een kinderspeeltafel van Fins Vuren. Een kinderspeeltafel is online verkrijgbaar en mijn schoondochter wilde deze graag kopen voor onze kleindochter . Ikzelf vond deze prijs erg duur en besloot de maat af te kijken en omdat Fins Vuren niet in de normale bouwmarkten verkrijgbaar is dit online te bestellen en zelf aan de slag te gaan. Allemaal superblij met het resultaat !!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb deze Kinderspeeltafel online gezien en daar stonden de maten bij . Vervolgens heb ik deze maten aangehouden en besteld. Fins Vuren. Het bovenblad heb ik de zijpanelen geschroefd eerst latjes als extra om vast te kunnen schroeven. Daarna de voorste latjes in verstek gezaagd. Daarna ben ik aan de losse speelgoedbak begonnen ook eerst latjes erop geschroefd voor de stevigheid. Een klein gat in de voorkant geboord en daar een touw doorheen geknoopt en platte wieltjes aan de onderkant bevestigd zodat hij verrijdbaar is.

Afmetingen van mijn DIY project

115,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ans en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 134,44


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken