DIY: Eikenhouten speeltafel met krijt/magnetisch bord voor peuters, door Bram

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Bram

Bram

NL

Makkelijk

2 minuten

Bram wilde voor zijn zoon een speelplek maken waarbij er ook ruimte moest zijn om zijn speelgoed op te kunnen bergen. Door er en magneet- en krijtbord aan toe te voegen, heeft zijn zoon genoeg opties om te spelen. Wil jij ook een speelplek creëren voor je kind, maar waar wel een opbergruimte is voor hun speelgoed? Lees dan hier hoe Bram zijn project heeft aangepakt!

Omschrijving van Bram

Wij wilden voor onze zoon van 1 jaar een speelplek maken waar opbergplek voor het speelgoed zou zijn. In de linkerzijde zijn planken voor opbergbakken, in ons geval opbergbakken van de IKEA. Aan de achterzijde is een magneet/krijtbord gemaakt waarop getekend kan worden en waar magneten op geplakt kunnen worden. Onder de tafel is ruimte om 2 kinderstoelen te plaatsen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De eikenhouten platen zijn op maat besteld bij opmaatzagen.nl. Wij hebben gekozen voor eikenhout zodat krassen en dergelijke niet snel te zien zijn, De platen vastgemaakt met 4.5+5 schroeven op het meubel extra stevigheid te geven. Schroefgaten zijn voorgeboord met een 4mm houtboortje en is een verzinkboortje gebruikt om de schroefkoppen te verbergen. Aan de onderkant van de platen is vilt bevestigd tegen krassen. De planken aan de linkerzijde zijn zelf in te delen, afhankelijk voor de type opbergbakken die gebruikt worden.

Afmetingen van mijn DIY project

LxBxH 160,0 X 40,0 X 100,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Bram en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 467,97


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken