Thuiswinkel Waarborg

Bureau opzetstuk van MDF Lakdraag

Bureau opzetstuk van MDF Lakdraag
Bureau opzetstuk van MDF Lakdraag
Bureau opzetstuk van MDF Lakdraag
Bureau opzetstuk van MDF Lakdraag

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Om meer ruimte te creëren voor het hoekbureau maakte Nikkie een opzetstuk, zodat ze daar meer spullen neer kan zetten. Om te zorgen dat het opzetstuk bij het witte bureau paste, koos ze voor MDF lakdraag. Nu heeft ze meer ruimte om op te ruimen én past het opzetstuk bij het bureau!

Voor ons hoekbureau wilden we graag een opzetstuk hebben om zo meer ruimte te hebben voor onze spullen. Hiervoor wilden we een wit gelakte houtsoort hebben die bij ons witte bureau past, dus kozen we voor MDF Lakdraag. De L-vormige plaat was geen standaardoptie bij OPMAATZAGEN.nl, maar gelukkig konden we contact met ze opnemen voor een eigen ontwerp. We hebben gekozen voor een rand van 20 centimeter dat aan de rechterkant breder uitloopt, speciaal voor onze platenspeler.

Na het bestellen van de grote L-vormige plaat en 8 plankjes om het te ondersteunen, zijn we gaan lijmen. Dit vonden we namelijk mooier dan schroeven erin boren. De houtlijm werd door tape ondersteund tijdens het drogen. Na een nachtje drogen konden we het opzetstuk netjes op het bureau zetten, en het stond gelijk stevig! We hadden nog nooit eerder zoiets geklust, maar het was erg makkelijk om te doen, met dank aan OPMAATZAGEN.nl :)

Geen resultaten gevonden