Bureablad van vuren panelen op maat gemaakt, door Mark

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Mark

Mark

NL

Makkelijk

1 minuut

Mark was toe aan een nieuw bureaublad voor in zijn kantoorruimte. Hij zocht naar een bureaublad met een bepaalde afmeting, maar helaas vond hij niet zijn gewenste afmeting. Daarom is hij zelf aan de slag gegaan. Bij OPMAATZAGEN.nl heeft hij zelf afmetingen gekozen, zodat wij het plaatmateriaal tot op de mm nauwkeurig voor Mark konden zagen. Als plaatmateriaal koos Mark voor Finse vuren timmerpaneel waarmee hij nu een nieuw modern bureau heeft. Bekijk hier het resultaat!

Omschrijving van Mark

Zelf een bureaublad op maat maken van Finse vuren timmerpanelen is zo gedaan met op maat gezaagd hout van OPMAATZAGEN.nl.

 

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik was op zoek naar een bureau voor in mijn kantoorruimte op zolder, maar al snel kwam ik erachter dat hét bureau met de juiste afmetingen niet te vinden was. Daarom besloot ik om zelf een bureau te maken geheel naar mijn wensen. Eerst maakte ik een schets, waarna ik op basis daar van het plaatmateriaal bestelde bij OPMAATZAGEN.nl. Na de levering van het plaatmateriaal maakte ik een frame van hout, wat de basis van het bureau moest vormen. Hierop monteerde ik een bureaublad. Nu heb ik een mooi bureaublad, perfect voor mijn kantoorruimte!

Afmetingen van mijn DIY project

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Mark en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 74,57


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken