Boeken kast slaapkamer, vuren meubelpanelen 27mm, door Peter

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Peter

Peter

NL

Gemiddeld

1 minuut

Peter deelt zijn project van het maken van een stevige en stijlvolle boekenkast in zijn slaapkamer. Met behulp van 27mm dikke vuren meubelpanelen heeft hij een duurzame en ruime opbergoplossing gecreëerd voor zijn boekencollectie.

Omschrijving van Peter

In de ruimte boven de kledingkast op de slaapkamer heb ik een boekenkast gemaakt. Hier was een nis van 65 cm hoog en 30cm diep.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Het hout op maat besteld, wat de montage heel eenvoudig maakte!! De kast in 3en opgedeeld omdat het in 1 geheel te groot werd om te (ver)plaatsen zonder de kast beschadigen. Ik heb de 3 delen in elkaar gezet dmv de lamello’s en lijmen, zonder schroeven. De delen 1 nacht goed in de lijmklemmen gezet om de verbindingen te laten drogen. Na een proef passing alle randen rond gefreesd en alles goed geschuurd voor de eerste beits laag. Uiteindelijk 3 lagen in de kleur noten aangebracht om de gewenste kleur te bereiken! Toen de lak gedroogd was kon het geheel gemonteerd worden. Nu nog een plank bestellen om de rand tussen de kledingkast en de boeken kast af te werken, en de boeken erin 👍

Afmetingen van mijn DIY project

3,2m breed 65 cm hoog 30cm diep

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Peter en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 363,22


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken