Maatwerk vakkenkast, door Carola

1 minuut
Like deze post!

Deze maatwerk vakkenkast van Carola is gemaakt van MDF lakdraag en afgewerkt met een witte lak. Doordat je de kast zelf kunt afwerken in de gewenste kleur, stem je het moeiteloos af op jouw interieur.

Ga direct naar:

Een perfect passende vakkenkast

Ben je op zoek naar een maatwerk meubel dat precies past binnen de muren van jouw huis? Zoek niet langer! Bij OPMAATZAGEN.nl bestel je jouw meubel en binnen de kortste keren ontvang je het materiaal als bouwpakket thuis geleverd. Je kunt een maatwerk meubel bestellen in meerdere houtsoorten, waaronder MDF, MDF lakdraag, MDF zwart V313, MDF vochtwerend V313, OSB 3, Underlayment Fins Vuren en Multiplex Interieur Populier.

Bekijk alle beschikbare houtsoorten

De kast van Carola

Deze maatwerk vakkenkast van Carola is gemaakt van MDF lakdraag en afgewerkt met een witte lak. Zoals je kunt zien sluit de kast naadloos aan op de muur. Hierdoor valt de kast heel mooi weg en wordt hij écht een onderdeel van het interieur. Carola heeft de kast op een hele strakke en rustige manier ontworpen. Door de symmetrie van de kast oogt het geheel heel ordelijk. Wij waren zelfs zo onder de indruk van het ontwerp dat we op basis van haar kast onze eigen JAN hebben ontworpen!

Bekijk vakkenkast JAN op de webshop

Zelf een vakkenkast ontwerpen

Heb jij inspiratie voor een mooi ontwerp? Ga aan de slag met een werktekening. Je tekent op ons schetspapier heel eenvoudig jouw droomkast. Vervolgens kun je aan de hand van jouw ontwerp alle specificaties van de kast invoeren in de maatwerk configurator. Je ziet dan gelijk de prijs en de geschatte levertijd. Als jij de bestelling hebt voltooid gaan we direct voor je aan de slag. We zagen alle onderdelen op maat en monteren alvast alle scharnieren, ladesystemen en andere accessoires. Vervolgens krijg jij jouw kast als handig bouwpakket thuis geleverd en hoef je hem alleen nog maar in elkaar te zetten!

Ga aan de slag met het schetspapierJa, ik wil een maatwerk meubel bestellen!
Meer artikelen met dit label
Filter op houtsoort
>