Dressoir op maat van MDF Lakdraag, door Kathleen

1 minuut
Like deze post!

Kathleen heeft dressoir ‘GIJS’ gemaakt met MDF. Het eindresultaat is iets om trots op te zijn!

Ga direct naar:

Het dressoir van Kathleen

Kathleen heeft met MDF een dressoir gemaakt voor in de woonkamer. De TV staat mooi tentoongesteld op het dressoir terwijl de rest nestjes is weggewerkt achter de push-to-open deurtjes. Om het geheel nét wat mooier af te werken heeft Kathleen het dressoir grijs geverfd en de deurtjes wit, mooi he?

Meubels maken van MDF

MDF is een veelzijdig plaatmateriaal. Omdat het gemaakt wordt van kleine houtvezels die worden geperst tot een plaat kan er tijdens het productieproces van alles worden toegevoegd om de eigenschappen van het materiaal aan te passen. Dit komt goed van pas als je meubels voor specifieke toepassingen wilt gaan maken of als je tijd wilt besparen tijdens het behandelen van het materiaal. Zo is er bijvoorbeeld MDF Vochtwerend V313, wat toegepast kan worden in vochtige ruimtes binnenshuis, MDF Exterieur voor buitentoepassingen en MDF met een grondlaag of lakdragende folie, wat direct overgeschilderd kan worden. Voor elke klus dus wel een geschikte plaat! Al deze MDF platen zijn gemakkelijk te bewerken en hebben een hoge buigsterkte, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor het maken van hoogwaardige meubels.

(Fotocredits: @kathleenkennedie op Instagram)

Bekijk nu ons assortiment aan MDF!

Bestel het dressoir van Kathleen!

Vind je het dressoir van Kathleen ook zo tof? Dan kan jij hem ook bestellen als TV-meubel GIJS! Bekijk ook onze meubelcollectie voor ons complete aanbod aan kasten. Je vindt daar naast vakkenkasten ook TV-meubels, schuifdeurkasten, inloopkasten en nog veel meer. Heb je zelf een geweldige idee voor een kast? Ontwerp dan jouw kast en bestel hem via onze handige maatwerkconfigurators!

Bestel deze kast!
Meer artikelen met dit label
Filter op houtsoort
>