Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.

Levertijden

Op maat gezaagd materiaal
Wij streven ernaar om op maat gezaagd hout en plaatmateriaal binnen 3 werkdagen bij je thuis te bezorgen. Je kunt zelf de leverdag kiezen tijdens het bestelproces. Het kan voorkomen dat de eerst volgende mogelijkheid verder weg ligt dan 3 werkdagen. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Bijvoorbeeld omdat we het bestelde materiaal niet op voorraad hebben. Of omdat de levertijd van bestelde accessoires langer is. Wanneer je een grote bestelling doet kan het ook voorkomen dat onze transporteur niet elke dag in jouw postcodegebied aanwezig is. Mocht het voorkomen dat de bestelling niet binnen 3 werkdagen bezorgd kan worden en je hebt het écht sneller nodig, neem dan even contact met ons op. Dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen!

Meubels
Meubels uit onze meubelcollectie én maatwerk meubels kunnen we binnen 15 werkdagen bij je thuis bezorgen. Ook hierbij kun je zelf een dag kiezen die jou goed uitkomt. Dat betekent dus ook dat je een dag kunt kiezen die verder in de toekomst ligt dan 15 werkdagen!

Voordat jouw pakket wordt bezorgd, krijg je na 19:00 uur ‘s avonds een track & trace code of een mail van de transporteur met een tijdslot hierin.

Dat is écht handig
  • Gratis tot op de mm nauwkeurig gezaagd
  • Vormen: rechthoeken, driehoeken, cirkels, e.d.
  • Afwerkingen: verstek, afschuinen, e.d.
  • Binnen 3 werkdagen bezorgd, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-