• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Bezorging

Wij doen ons uiterste best om de bestelling binnen  werkdagen te kunnen leveren of klaar te hebben staan in onze houtzagerij. Wij bezorgen van dinsdag t/m zaterdag. Leveringen in België gaat iets anders, lees hier meer. Helaas kunnen wij (nog) niet op de Waddeneilanden bezorgen.

We hanteren drie verzendcategorieën. Elke categorie heeft zijn eigen wijze van verzenden en wordt automatisch berekend op basis van je bestelling. In het bestelproces kun je een dag van levering selecteren*. Voor alle drie de categorieën geldt dat er alleen op de begane grond bezorgd kan worden. Op de pagina verzendkosten kun je lezen wat de specificaties zijn van de verschillende categorieën.

Kleine pakketten
Kleine pakketten worden verpakt in een doos en verzonden met DPD. Je ontvangt op de avond vóór de bezorgdag, na 19:00 uur, een track & trace code van het pakket. Hiermee kun je het pakket volgen en een tijdslot zien waarin het pakket wordt bezorgd. Hierop hebben wij helaas geen invloed. Als je niet thuis bent zal het pakket op een ander tijdstip nog eens worden aangeboden of worden bezorgd op een afhaalpunt.

Middelgrote pakketten
Middelgrote pakketten worden bezorgd door eenmans-koerier Van De Hoef. Je ontvangt op de avond vóór de bezorgdag, na 19:00 uur, een mail met daarin het tijdslot waarin jouw bezorging is gepland. Hierop hebben wij helaas geen invloed. Het is voor deze bezorging van belang dat je thuis bent wanneer het materiaal wordt bezorgd, de koerier komt namelijk speciaal voor jou! Mocht het gebeuren dat je niet thuis bent, dan wordt er door de vervoerder contact met je gezocht en een nieuwe afspraak gemaakt om de bestelling te bezorgen.

Grote pakketten
Grote pakketten worden bezorgd door BR8. Deze afspraken gaan op afspraak en worden met jou ingepland. Hierop hebben wij helaas geen invloed. Het is voor deze bezorging van belang dat je thuis bent wanneer het materiaal wordt bezorgd, de koerier komt namelijk speciaal voor jou! Mocht het gebeuren dat je niet thuis bent, dan wordt er door de vervoerder contact met je gezocht en een nieuwe afspraak gemaakt om de bestelling te bezorgen.

Goed om te weten
Ben je thuis?
Aangezien het zonde van de tijd en brandstof is om voor een dichte deur te staan, is het erg belangrijk een bezorgdag te kiezen waarop er daadwerkelijk iemand thuis is! In overleg (en op eigen risico) laten we de order ook graag achter bij de buren of plaatsen we deze onder de carport.
Controleer je bestelling!
Het is ook belangrijk om de bestelling goed te controleren bij aflevering. Klopt het aantal platen, zijn deze onbeschadigd en is de maatvoering juist?
Maximale afmetingen voor verzending
Soms komt het voor dat de aangegeven plaatafmeting groter is dan dat je kan aangeven in de configurator, de lengte/breedte combinatie is dan te groot voor onze bezorging. Je kan deze platen enkel bestellen door een mailtje te sturen naar klantenservice@opmaatzagen.nl. We maken dan een offerte op maat. Wel vragen we u deze bestelling dan af te halen bij ons.

Iets mis gegaan?
Mocht er toch iets misgaan met het bezorgmoment of heeft jouw bestelling ondanks al onze inspanningen toch een beschadiging opgelopen? Lees hier meer.

Verzendkosten
Meer informatie over de verzendkosten lees je hier .

Verpakking?
Meer informatie over de verpakking lees je hier .

*Voor België geldt een andere bezorging, lees hier meer.

Dat is écht handig
  • Gratis tot op de mm nauwkeurig gezaagd
  • Vormen: rechthoeken, driehoeken, cirkels, e.d.
  • Afwerkingen: verstek, afschuinen, ABS band, e.d.
  • Vanaf 3 werkdagen bezorgd, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-