Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.

Ik heb een klacht

Deel je ervaring met ons, we lossen het graag op!
Heb je een negatieve ervaring gehad met een van onze producten of onze service? Problemen zijn er om opgelost te worden. Stuur daarom jouw klacht naar [email protected]. We lossen het op. Altijd!

Let op, je ontvangt geen ontvangstbevestiging van je klacht, maar we streven er naar om binnen 48 uur inhoudelijk te reageren. Vergeet niet het ordernummer te vermelden en bij voorkeur eventuele foto's mee te sturen.

Ook suggesties of verbeteringen kun je sturen naar bovengenoemd e-mailadres. We willen onze webshop en service heel graag beter maken.

Herroepingsrecht
Om gebruik te maken van jouw herroepingsrecht kun je ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping. Dit formulier kun je hier downloaden. Wees hierin duidelijk wat er mis is gegaan.

Herroepingstermijn
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door je aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de producten fysiek in bezit krijgt.

Niet tevreden?
Ben je niet tevreden met de afhandeling van je klacht? Dan kan je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kan je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/ ).

Dat is écht handig
  • Gratis tot op de mm nauwkeurig gezaagd
  • Vormen: rechthoeken, driehoeken, cirkels, e.d.
  • Afwerkingen: verstek, afschuinen, e.d.
  • Binnen 3 werkdagen bezorgd, vanaf 9,95 en gratis > 1000,-