Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.

Retour en ruilen

Als je jouw bestelling wilt annuleren is het goed om snel actie te ondernemen! Wie weet ben je dan nog op tijd en zijn onze zaagspecialisten nog niet aan het zagen geslagen voor jouw opdracht. Klik hieronder op ‘Bestelling annuleren’ om te zien hoe je ons hiervan het beste op de hoogte kunt stellen.

Wanneer je jouw bestelling hebt ontvangen dan kan het natuurlijk zijn dat je niet tevreden bent. Als je jouw bestelling wilt retourneren of ruilen, doen we daar niet moeilijk over. Dit kan tot 14 dagen na aankoop, zonder reden. Alles wat op maat is gemaakt kan helaas niet retour. Een bestelling terugsturen? lees meer .

Om gebruik te maken van jouw herroepingsrecht kun je ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping. Dit formulier kun je hier downloaden. Wees hierin duidelijk wat er mis is gegaan.

Als je een klacht hebt, of er is iets fout gegaan bij de levering kun je hieronder klikken voor meer informatie over deze onderwerpen en welke stappen je kunt zetten om tot een goede oplossing te komen. Want tot een goede oplossing komen we altijd! Dat beloven we.