Slaapkamer

Ben je op zoek naar leuke DIY projecten voor in de slaapkamer? Dan ben je hier op de juiste plek! Wij hebben een gave selectie gemaakt van projecten die allemaal perfect zijn voor in de slaapkamer! Van bedden tot kledingkasten; wat ga jij maken?

Bed

Zonder bed geen slaapkamer. En als je graag een uniek DIY bed wilt hebben kun je jouw ontwerp zelf realiseren! Van unieke hoogslapers tot minimalistische lage bedden, jouw creativiteit bepaalt wat voor bed je kunt maken. Wij zagen namelijk het hout voor je op maat zodat jij alleen maar hoeft na te denken over de montage en afwerking. Kies een mooie houtsoort uit en bestel alle onderdelen eenvoudig via onze website.

Hoofdbord

Heb je al een bed, maar nog geen hoofdbord? Dan kun je ook alleen een hoofdbord op maat maken! Een hoofdbord kun je op veel verschillende manieren maken. Wil je een strak hoofdbord, of wil je juist een hoofdbord met spijlen? Ga je voor een plat hoofdbord of wil je een dieper hoofdbord met opbergruimte? De keus is aan jou! Laat je inspireren door onze projecten en ga aan de slag.

Kledingkast

Een mooie kledingkast is niet alleen ruim genoeg voor al jouw kleren, maar past ook mooi in jouw slaapkamer. Een kledingkast op maat is daarom een goede keuze. Wij zagen alle onderdelen voor je op maat en bezorgen het bij je aan huis. Zo heb je heel eenvoudig een eigen ontworpen kledingkast bij jou in de slaapkamer.
 

Wat ga jij voor in de slaapkamer maken? Laat je inspireren door onze projecten hieronder en ga aan de slag!