Zelf een wasmachine ombouw maken van underlayment, door Helene

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Helene

Helene

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

We hebben van het vuren hout zowel bureau’s gemaakt, een wasmachine ombouw en een wasmand kast! In de ochtend geleverd en in de avond was alles in elkaar!

Zelf een wasmachine ombouw maken

Tijdens het wachten op de dakkapellen heb ik veel ideeën op gedaan via Pinterest. Na het plaatsen de knoop doorgehakt om via OPMAATZAGEN.nl underlayment te bestellen op maat om zo eenvoudig de kasten te kunnen maken. Echte werktekeningen heb ik niet gemaakt, een ruwe schets van wat ik wilde maken, de openingen opmeten en bestellen maar. Binnen enkele dagen geleverd. Door de goede maat is het klussen eigenlijk een eitje! En gelukkig kwam het allemaal goed uit zonder echt goede tekeningen!

Een was machine ombouw op maat

De wasmachinekast is 140,0 bij 85,0. De wasmandkast is 87,0 bij 95,0 en het bureau is 150,0 lang en heeft een zijwand tegen de kast van 180,0 hoog!

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Helene en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 228,24


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken