Verrijdbaar HIFI AV meubel met een compact uiterlijk vernieuwd

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

M.E.

M.E.

NL

Gemiddeld

2 minuten

Maak je eigen ontwerp meubel door hout- en plaatmateriaal op maat te laten zagen door OPMAATZAGEN.nl. Zo is ook dit zelfgemaakte AV meubel gerealiseerd! Het project is begonnen met een idee, uitgewerkt in autocad en door het precieze zaagwerk van OPMAATZAGEN.nl op maat gemaakt. Dit HIFI AV meubel is met multiplex en MDF gerealiseerd. Daardoor is het ontwerp stevig én compact. Daarnaast kan dit AV meubel gemakkelijk verplaatst worden door de gemonteerde wieltjes. Het op maat gemaakte meubel is compleet gemaakt met een push-to-open lade- en kleppensysteem. Een meubel om trots op te zijn!

Omschrijving

Voor een filosofieclub een nieuw AV meubel gemaakt, dat - indien niet in gebruik - een mooie gesloten vorm heeft en verder erg handig en overzichtelijk is in gebruik.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst getekend in CAD programma en een rendering gemaakt en ook afgebeeld in de bestaande omgeving ter promotie en goedkeuring. Daarna hout besteld bij OPMAATZAGEN.nl (2018). Vervolgens onderdelen opgebouwd en daarna het geheel gemonteerd. Veel uitgeprobeerd met de BLUM ladegeleiders (push-to-open & soft close) en met de klepscharnieren (ook met push to open). Tijdens het bouwen wel een aantal dingen nog gewijzigd omdat het in praktijk toch beter bleek te werken als het wat werd aangepast. Geheel wit afgewerkt.

Erg leuke klus met veel gepuzzel hoe e.e.a. werkt (de ladegeleiders en de speciale scharnieren.

 

Afmetingen van mijn DIY project

± 60,0 cm × 60,0 cm × 70,0 cm (LxBxH)

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van M.E. en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 503,97


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken