Tapes en Cd lades op maat gemaakt, door Jan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Henkjan

Henkjan

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Jan

Met vilt bekleedde lades waarin ik mijn collectie Cd's en tapes op een praktische en elegante manier kan opbergen. Zo krijg je weer overzicht over je collectie!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst mijn boekenkast en de maten van mijn tapes en Cd's opgemeten. Vervolgens een schets van de kastindeling gemaakt. Op basis daarvan een op schaal getekende ontwerptekening in PowerPoint. Bij OPMAATZAGEN.nl het MDF hout op maat laten zagen en laten bezorgen. Daarna met houtlijm en spijkers in elkaar gezet. Laten drogen, verven en als finishing touch het vilt erin geplakt. Eenvoudig, maar met een chique uitstraling. En doordat het op maat is past het perfect in mijn kast!

Afmetingen van mijn DIY project

  • Cd's: 36,8 × 39,8 × 12,0 cm en 36,8 × 27,0 × 12,0 cm
  • Tapes: 36,8 × 35,3 × 6,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Henkjan en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 145,63


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken