Tafeltje voor achter de bank met opbergruimte, door Jochem

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jochem

Jochem

NL

Gemiddeld

1 minuut

Jochem heeft een superhandig tafeltje op maat gemaakt voor in de woonkamer voor het opbergen van bij voorbeeld de afstandsbediening. Hij heeft gebruik gemaakt van MDF vochtwerend. Een hele leuke DIY met een uniek eindresultaat. 

Omschrijving van Jochem

Voor vrienden een tafeltje op de voor hen perfecte maten ontworpen en gemaakt. Zo past het precies achter de bank en kunnen ze alle afstandsbedieningen etc. er in kwijt.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst het ontwerp van de 'klant' vertaald naar een 3d ontwerp in Fusion360. Vervolgens alles netjes op maat laten zagen. Het deksel heb ik eerst in 1 stuk gelaten, zodat ik het makkelijker uit kon lijnen. Eerst de twee kaders aan elkaar gemaakt met domino's, vervolgens de bodem voorzien van gaten voor de poten, en de bodem + tussenschotten er in gelijmd. De poten zitten geschroefd en uiteraard de schroefgaten gevuld met MDF vuller. Ik heb voor watervast MDF gekozen omdat dit zich in mijn ervaring veel beter laat verwerken dan normaal MDF. Het uitlijnen van de scharnieren had beter gekund, misschien was een pianoscharnier ook wel afdoende geweest.

Afmetingen van mijn DIY project

90,0 x 25,0 x 70,0 cm (breedte x diepte x hoogte)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jochem en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 62,74


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken