Speeltafel voor de lego van Multiplex Interieur Populier 40 mm, door Nina

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Undine

Undine

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Mooie grote speeltafel in de kinderkamer voor urenlang speelplezier van 40 mm Multiplex Interieur Populier. Aan de randen van de bovenkant is de plaat met een radius van 4 mm afgerond om scherpe randen te voorkomen. De plaat rust op twee IKEA KALLAX kasten die opbergruimte bieden voor het overige speelgoed.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Ik heb de twee witte KALLAX kasten (77,0 × 77,0 cm) volgens de instructie samen gebouwd en in een afstand van 20,0 cm van elkaar geplaatst.

Hierna heb ik de plaat van Multiplex Interieur Populier geschuurd en op de twee kasten gelegd. Aan de bovenkant van de twee kasten (op alle acht hoeken) heb ik eerst nog rubberen stickers geplakt, zodat de plaat niet kan schuiven. Dit was een supermakkelijk project met een supermooi eindresultaat!

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

200,0 × 60,0 × 4,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Undine en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1 item in totaal

€ 373,97


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken