Speelkeuken / speelhoek / bergkastje voor de kleine, door Diederik

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Diederik

Diederik

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een abstracte versie van een speelkeukentje / werkbank / opbergmeubel voor speelgoed + bescherming van muur achter de stoel. Mbv een ikea kastje en opbergbakken!

Speelhoekje op maat

Start in dit geval met het ophangen van het kastje, de drager van het geheel. In dit geval een Platsa basis element met Fonnes deurtjes. Monteer het blanke houten werkblad er boven op en doe hetzelfde met het deel voor de zijkant (40 mm schroeven!) Zet de achterwand op het blad en monteer met een schroef aan de muur. De witte plaat fungeert bij ons als beschermplaat van de muur achter de stoel én door hem voor de andere plaat langs te monteren ontstaat er ruimte om wat boekjes neer te zetten. Lampje maakt het af!

De afmetingen van het project

70,0 cm hoog en ongeveer 200,0cm breed

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Diederik en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 303,31


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken