Praktische, lange eetkamerbank op maat, door Astrid

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Astrid

Astrid

NL

Gemiddeld

2 minuten

Ben jij net zoals Astrid toe aan een nieuwe stoelen, maar wil je iets anders dan de doorsnee stoelen? Maak dan net zoals zij een moderne eetkamerbank van MDF. Bij OPMAATZAGEN.nl kan je zelf je afmetingen, waarna wij het tot op de mm op maat zagen voor jou. Dat is écht handig!

Omschrijving van Astrid

Voor bij de eettafel wilde we een keer iets anders dan de standaard stoelen. Al snel kwamen wedaardoor op het idee om een eettafelbank te nemen. Een eetkamerbank met de juiste afmetingen is erg lastig te vinden. Daarom besloten we zelf een eetkamerbank te maken.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Om inspiratie op te doen zijn we eerst gaan kijken op Pinterest, hierdoor kwamen we een soortgelijke eettafelbank tegen. Na het berekenen van de afmetingen op basis van onze eetkamer- en tafel hebben we een schets gemaakt. Aan de hand van de schets zijn we aan de slag gegaan. 

  1. Nadat de MDF-platen binnen waren gekomen, zijn we begonnen met het schuren van de platen.
  2. Hierna zijn we gestart met het lakken van de MDF-platen, zodat het een strakke uitstraling kreeg.
  3. Deel voor deel hebben we de bank in elkaar gezet door gebruik te maken van schroeven.
  4. Kussens hebben we op maat laten maken. 

Afmetingen van mijn DIY project

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken