Eetkamer bank pimpen met een eiken hout, door Paul

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Paul

Paul

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Plank voor bank aan de eettafel. Onderstel is van Ikea en verfraaid met deze plank. Hij past precies en is netjes afgewerkt. Het ziet er goed uit!

Eiken in je eetkamerbank verwerken

Dat doe je vrij gemakkelijk. Wij plaatsten een eiken plank bovenop Ikea onderstel. We wilden het meubel van Ikea iets mooier maken door echt hout terug te laten komen in de eethoek. We hebben daarom voor een eiken houten plank gekozen. De plank is met lijm op het onderstel bevestigd. We zijn er erg blij mee en tevreden! De eiken plank past precies en is netjes afgewerkt. De afgeronde kant aan de voorzijde is heel fijn en maakt dat het zitgedeelte prettig zit. We hebben er hopelijk nog lang plezier van en wellicht bestellen we nog meer in de toekomst.

Eiken blad van formaat

276,0 cm x 51,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken